Bujqesia Moderne Blog

 
 
 
Mbahet dita e arres! 0

Mbahet dita e arres!

Arra si kulturë pemtare është me një rëndësi të shumëfishtë sidomos në vleren e saj ushqyse, merr pjesë mjaftë në industrinë ushqimore, industrinë për përpunimin e drurit, si dhe industrinë kimike kryesisht të ngjyrave....

0

Pse duhet të bëhet lërimi i tokës?

Para se të fillojnë mbjelljet fermerët këshillohen që patjetër të lërojnë arat e tyre për të marrë rezultatet më të mira nga të korrat. Qëllimi kryesor i lërimit është kthimi i shtresës së sipërme të...