Category: Uncategorized

Do të mbillen 1.8 milion fidane! 0

Do të mbillen 1.8 milion fidane!

Ministri Mustafa mbështet aksionin e mbjelljes së 1.8 milionë fidanëve   Prishtinë, 24 nëntor 2020 – Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa foli në eventin e fillimit të fushatës “T’i japim...