Category: Lajme

0

BLETET PARA ZHDUKJES NE KREJT BOTEN

Në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, bleta është përfshirë zyrtarisht në listën e specieve në zhdukje. Insekti i vogël përveç mjaltit tejet të shëndetshëm për njerëzit, ka një rol të pazëvendësueshëm në jetën e...

Ftesë për aplikimi për trajnime për pemë dhe perime 0

Ftesë për aplikimi për trajnime për pemë dhe perime

Ftesë për aplikimi për trajnime për pemë dhe perime Vushtrri, Skenderaj, Lipjan dhe Viti 04.02.2021 FTESË PËR APLIKIMI PËR TRAJNIME PËR PEMË DHE PERIME   Organizata “Iniciativa për Zhvillimin e Bujqësisë së Kosovës” (IADK), ёshtё...

0

Molla Lulëzon në Nëntorë (FOTO)

Molla është një pemë e vogël gjetherënëse 5-12m e gjatë, me një kurorë të dendur dhe të gjerë dhe sistem rrënjor të cekët. Gjethet janë të alternuara, të thjeshta, ovale, pak të dhëmbëzuara, që...