Author: Sevdaim Bislimi

0

Dobitë e konsumimit të arrave!

Gjethet, fruti dhe trungu i arrës kanë një përdorim të gjerë në degët e ndryshme të industrisë. Frutat e gjelbra para forcimit të lëvozhgës kanë përdorim në industrinë e barnave dhe ushqimit; gjethet, lëvozhga...

0

Kultivimi i qepës me anë të fidanit!

Kjo formë e prodhimit është e dedikuar në rend të parë për prodhimin e qepëve të reja (të njoma) herët në pranverë dhe zakonisht është e lokalizuar në afërsi të qyteteve të mëdha. Përgatitja...

0

Hithra, bima më e mirë e sezonit!

Hithra është një bimë e egër barishtore që në kërcellin e në gjethet e saj të dhëmbëzuara ka një push të imët djegës dhe që përdoret si bimë mjekësore ose për ushqim e çaj....