Bima që kuron 90% reumatizmin, ja si ta përdorni (VIDEO)i

Trëndafili i Egër konsiderohet si një nga bimët më të mira përsa i përket lehtësimit të Reumatizmës duke ndikuar në shëndetin e kockave dhe forcimin e tyre.

Mjafton që të keni një sasi të konsiderueshme trëndafilash të egër, të cilët duhet të jenë të thatë.

Shtypini ato fort në një havan guri dhe më pas kalojini në një sitë kuzhine për të përftuar pluhurin.

Wild rose is considered as one of the best plants in terms of relieving Rheumatism by affecting bone health and strengthening them.

It is enough to have a considerable amount of wild roses, which must be dry.

Press them firmly into a stone mortar and then pass them through a kitchen sieve to obtain the powder.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *