Çaji nga kjo barishte kuron këto sëmundje ja receta si ta përdorni (VIDEO)

Per te pregatitur kete caj te thjeshte ju duhet te ndiqni keto hape ne menyre qe caji te pregatitet me lehte : Perberesit qe ju duhen jane: 10 g barishte të freskëta ose 12 g barishte të thatë gatuhen për 15 minuta qetësisht në 250 ml ujë, pa sheqer!

Kullojeni dhe lëreni të ftohet. Çaji pihet në mëngjes, me stomak bosh, gjysmë filxhani dhe pjesa tjetër pihet në gllënjka ose dy, gjatë ditës.

To prepare this simple tea you need to follow these steps in order for the tea to be prepared more easily: The ingredients you need are: 10 g of fresh herbs or 12 g of dry herbs are cooked for 15 minutes quietly in 250 ml of water, without sugar!

Drain and allow to cool. Tea is drunk in the morning, on an empty stomach, half a cup and the rest is drunk in sips or two, during the day.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *