Lopët e racës zvicerane me kërkesa të veçanta! (VIDEO)

Të kesh një fermë me një numër të madh të lopëve është padyshim një përgjegjësi e madhe. Për më tepër, kur në mesin e tyre mban një racë të veçantë. Këtë e ka provuar Ahmet Zukaj, i cili tash e 13 vjet kujdeset për lopët e racës zvicerane, hollshtajnë.

Dallimet e mëdha vërehen në prodhimin e qumështit.

Pronari i tyre thotë se qumështit dhe mishit të kësaj race nuk i ofrohet asnjë tjetër./ Raporton T7

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *