Delja e cila kishte ikur nga kopeja pas shumë vitesh qethet, kishte 35 kg lesh (VIDEO)

Një dele e egër, e cila prej vitesh jetonte e vetme, u shpëtua nga një grup i mbrojtjes së kafshëve në Australi, duke i hequr 35 kilogramë lesh që e mbulonte. Delja, e quajtura “Baarack”, u gjet nga një banor vendas në Lancefield, Victoria.

Veç peshës së lartë, leshi e pengonte atë të shikonte dhe të ecte normalisht. Vullnetarët e grupit “Edgar’s Mission” thonë se “Baarack” tani është duke u trajtuar me kafshët e tjera të shpëtuara.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *