Kaqamak me miell Misri (VIDEO)

Kaqamak me miell Misri

Përbërësit:

300 ml ujë i ftoht

120 ml jogurt

1 lugë gjelle vaj

4 lug gjelle miell misri

2 lug të vogla krip jo të mbushura plotë ose sipas shijës

Dekori: Djath dhe Fara të zeza

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *