E gjeni dot se për çfarë bime bëhet fjale, këto gjethe mbrojn trurin dhe kurojnë këto sëmundje (VIDEO)

Per cajin e sherebeles ju duhen keta perberes : 1 kupë e gjysëm gjethe sherebele të freskët 1 litër ujë 10 kokrra ylli i anisonit

Përgatitja : Zieni gjethet ne ujë për rreth 15 min. Kullojini, derdheni lëngun në një shishe sterile dhe mbylleni mirë.

Përdoreni si për freskim të fytyrës, për të pastruar lëkurën me një pambuk të cilin e keni zhytur në të, ashtu edhe për të dhënë aromë të këndshme në trup.

For sage tea you need these ingredients: 1 cup and a half fresh sage leaves 1 liter of water 10 anise star grains Preparation: Boil the leaves in water for about 15 min. Drain, pour the liquid into a sterile bottle and close tightly. Use it both to refresh the face, to cleanse the skin with a cotton swab dipped in it, and to give a pleasant scent to the body.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *