Policia e Zvicrës përdorë pulën në aksion anti-drogë 🐓 🚔

Policia e Zvicrës përdorë pulën në aksion anti-drogë 🐓 🚔

“Trafikimi i farërave të paligjshme të kërpit (farë e kanabisit) është rritur në mënyrë të vazhdueshme muajt e fundit. Na sfidoi shumë kjo.

Kjo është arsyeja pse ne vendosëm të përdorim një pulë për kërkim akoma më të hollësishëm dhe të ndërlikuar për farat e kërpit.

Kjo lloj pule është e njohur për shqisat e saj, veçanërisht të nuhatjes.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *