Ushqimet që ulin kolesterolin, përmirësojnë aparatin tretës dhe mbajnë në kontroll diabetin (VIDEO)

Tërshëra: Një hap i parë i lehtë për të ulur kolesterolin është të hani një tas me tërshërë ose drithëra të ftohta me bazë djathi për mëngjes. Kjo ju jep 1 deri në 2 gramë fibra të tretshëm. Shtoni një banane ose disa luleshtrydhe për një tjetër gjysmë grami. Molla, rrushi, luleshtrydhet, frutat dhe agrumet.

Oats: The first easy step to lowering cholesterol is to eat a bowl of oatmeal or cold cheese-based cereal for breakfast. This gives you 1 to 2 grams of soluble fiber. Add a banana or some strawberries for another half gram.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *