Serrat izraelite në Shqipëri/ Fermerët po përdorin teknologjinë për të shtuar prodhimin (VIDEO)

Familja e Dritan Lamos, ka mbi 30 vjet që merret me bujqësi dhe blegtori. Ata kurrë nuk e kanë menduar të heqin dorë nga toka. Ky vit ka qenë i mbarë për Dritanin, pasi ai po vjel prodhimet e parë bujqësore si domate dhe trangull në serën izraelite.

Kjo serë është e veçantë sepse teknologjia në të i siguron bimës cilësi.

Pavarësisht cilësisë së produktit problem më i madh për fermerët mbetet tregu.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *