Duhet ta bëni patjeter nëse vuani nga kjo sëmundje, vendosni një qepe tek këmba gjatë nates teksa… (VIDEO)

Qepa përveç përdorimit të gjerë në ushqime të ndryshme, ajo po gjen përdorim të madh edhe në perditshmeri. Sipas disa studimeve të fundit rezulton se disa fletë qepe mund të largojnë temperaturën. Gjëja e parë që duhet të bëni është të preni një qepë të kuqe ose të bardhë organike në fleta të barabarta. Merrni disa fleta dhe vendosini nën shputat e këmbëve tuaja dhe më pas vendosni çorapen në mënyrë që të mos lëvizin .

Onions in addition to widespread use in various foods, it is also finding great use in daily life. According to some recent studies it turns out that some onion leaves can lower the temperature. The first thing you need to do is cut an organic red or white onion into equal sheets. Take a few sheets and place them under the soles of your feet and then place the sock so they don’t move.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *