Përzieni Kamomil, qumësht dhe kanellë dhe kuroni sëmundjen më të përhapur tek Shqiptarët (VIDEO)

Përbërësit qe ju duhen per kete caj te thjeshte jane keto : 1 gotë ujë 2 lugë kamomil Qumësht Mjaltë nëse dëshironi Një shkop kanelle Udhëzime e pregatitjes se cajit : Ujin ku keni hedhur kamomilin e thatë vereni të ziejë. Hidhni brenda një shkop kanelle. Më pas kullojeni. Shtoni pak e nga pak qumështin sipas shijes suaj. Shtoni mjaltë nëse dëshironi.

The ingredients you need for this simple tea are: 1 glass of water 2 tablespoons chamomile Milk Honey if desired A cinnamon stick Tea preparation instructions: Bring the water where you threw the dry chamomile to a boil. Throw inside a cinnamon stick. Then drain. Gradually add the milk to your taste. Add honey if desired.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *