Zbulohet receta qe mban nën kontroll nivelin e sheqerit në gjak (VIDEO)

Një nga mënyrat më të domosdoshme për të mbajtur nën kontroll nivelin e sheqerit është përzgjedhja e një regjimi të shëndetshëm ushqimor. Shumica prej këtyre ushqimeve përmbajnë karbohidrate dhe sheqerna shtesë të cilat arrijnë ta rrisin pa fre nivelin e sheqerit . Hiqni dorë prej bukës së bardhë, ëmbëlsirave të pastiçerive dhe drithrave të ëmbëlsuar dhe zgjidhni bukë me drithëra të plotë, perime dhe fruta.
One of the most important ways to keep your blood sugar under control is to choose a healthy diet. Most of these foods contain carbohydrates and extra sugars which can increase your blood sugar levels. Give up white bread, pastry cakes and sweetened cereals and choose whole grain breads, vegetables and fruits.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *