Eksperetet zbulojne sekretin si ta dalloni nëse një vezë është e shëndetshme ose jo (VIDEO)

Nëse e verdha e vezës ka ngjyrë portokalli të errët, është jashtëzakonisht e shëndetshme dhe ndoshta nga një fermë pule. E verdha e vezës me ngjyrë të verdhë, këto vezë zakonisht kanë origjinë nga fabrikat tregtare të vezëve, dhe këto pula nuk kanë fare qasje të lirë në ambientet e jashtme. Ato ushqehen vetëm me kokrra, ndërsa vezët janë tërhequr nga inkubatorët.

If the egg yolk is dark orange in color, it is extremely healthy and probably from a chicken farm. Egg yolk, these eggs usually originate from commercial egg factories, and these chickens have no free access to the outdoors at all. They feed only on grains, while the eggs are withdrawn from the incubators.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *