Këshilla si ti rrisim lulet e ballkonit, lulet e vazove dhe si ti bëni të lulëzojnë më shumë (VIDEO)

Ne kete video mundeni me shiku 2 menyrat per kujdesin e luleve. Si ti bejme lulet e vazove dhe te tokes te lulezojn me shume dhe te rriten shpejt. Jane keto 2 perberist qe i keni ne shtepi e ndoshta nuk e keni ditur se mundeni me i perdor per yshqyerjen e luleve. Perberesit organik Lekura apo levorja e bananes Levozhga e vezeve .

Mënyra e parë

Ne nje shishe vendosim levoret e bananes te 1 ose 2 bananneve e mbushim me uj dhe a lam me qendru per disa dit. (5-10). Këte ujë ja qesim luleve ne rrënje. Një herë ne jave ose ne çdo 2 javë. Nëse nuk keni mundësi me vepru kështu atëhere 1 here ne muaj.

Mënyra e dytë

Lëvozhgat e ves i lajm me uj i lam me u tha me kullu uji ose i lajm me qendru ne diell me u tha ma mir , pastaj i bluajm me blender . Këte pluhurin e fituar mga lëvozhgat e ves ja qesim luleve në rrënjë , 2-3 lugë në qdo 15 ditë ose 1 herë në muaj. Këto 2 mënyra mundeni mi përdor që nga dita e mbjelljes së luleve. Dhe do ti plrdorni për një koh të gjatë.

In this video, l will show you how l make my own eggshells and banana peel organic fertiliser for plants. Apply the water of Banana Peels + eggshell to your plants and they will grow fast and healthy. It is going to be the best natyral fertilizer for any plants.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *