Perzieni disa hurma dhe pak qumësht, do te largoni kolesterolin do froconi zemren dhe do kuroni keto (VIDEO)

Është një ndër recetat më të lashta popullore përdorur mijëra vite më parë. Hurmat e arabisë kanë vlera të larta shëruese por të kombinuara në një gote me qumësht fuqia e tyre në mbrojtje të shëndetit bëhet e madhe. Hurmat e arabisë përbajnë disa lloje sheqernash të cilat nuk kanë nevojë të treten pasi përthithen menjëherë dhe transferohen tek muskujt dhe truri.

It is one of the oldest popular recipes used thousands of years ago. Arabian dates have high healing values but combined in a glass of milk their power in protecting health becomes great. Arabian dates contain several types of sugars that do not need to be digested as they are immediately absorbed and transferred to the muscles and brain.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *