Ferma gjigante për mbarështimin e mijëra patave dhe prodhimin e vezëve të tyre (VIDEO)

Shikojeni këtë ferme e cila merret me mbarëshitimin  e patave dhe prodhimin e vezëve të patave

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *