Konsumoni gjysem gote dy herë në ditë dhe pastroni arteriet, mëlçinë dhe kuroni keto semundje (VIDEO)

Nëse panxhari nuk është pjesë e regjimit tuaj ushqimor, duhet të jetë! Lëngu i panxharit nëse pihet i pa përzier me ndonjë frut tjetër është i vështirë për t’u gëlltitur. Njerëzit që vuajnë nga gurët në veshka, ose ata që janë të predispozuar të preken nga ky problem duhet të shmangin lëngun e panxharit. Nëse lëngu i panxharit pihet në sasi të mëdha, atëherë ai mund të shkaktojë trazira në stomak.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *