Ullinjtë kurojnë këtë sëmundje që prek moshat mbi 40 vjeç, por ja si duhet t’i konsumoni (VIDEO)

Ullinjtë kurojne kete semundje që prek moshat mbi 40 vjeç, por ja si duhet t’i konsumoni

Ullinjtë jeshilë mblidhen në fillim të sezonit të vjeshtës ndërsa të zinjtë kur janë pjekur plotësisht. Të dy llojet konsiderohen të pasur me yndyrna. Ne kete video ju do të gjeni të listuara , përfitimet e rëndësishme që merrni nga konsumi i përditshëm i ullinjve. Në fakt, ngrënia e ullinjve përmirëson paraqitjen e lëkurës dhe largon rrudhat me të paktën 20 përqind. Ullinjtë përmbajnë yndyre që e mban lëkurën të butë dhe të shëndetshme.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *