6 metoda të dobishme që përdor Kina për të kthyer shkretëtirën në toka prodhuese të pasura me të korra (VIDEO)

Kina është shumë e njohur për përpjekjet e saj për ta kthyer shkretëtirën në toka prodhuese. Ata kanë iniciuar, zbatuar dhe zbatuar shumë lloje të teknikave, metodave inovative dhe teknologjive të reja në mënyrë që të transformojnë rajonet e tyre të mëdha të shkretëtirës në toka produktesh të pasura me të korra, bimësi dhe pemë. Si rezultat, ata tani po përfitojnë nga ajo që kanë bërë në zonat e tyre të mëdha të shkretëtirës. Kështu që në këtë video, ju do të shihni disa nga shumë metoda të dobishme që përdor Kina për t’i kthyer shkretëtirat e tyre të mëdha në toka produktesh.

PUMRMBLEDHJE E SHPEJT VIDEO e 6 metodave të dobishme që përdor Kina në kthimin e shkretëtirës në toka prodhuese:
1. Mbjellja e pemëve dhe bimësisë
2. Mbjellja e të korrave dhe perimeve
3. Përdorimi i barrierave të rërës së acidit polilaktik për të ndaluar shkretëtirëzimin
4. Përdorimi i teknologjisë së re për ta kthyer rërën e shkretëtirës në tokë
5. Mbjellja e shalqirit
6. Mbjellja e pemëve të jamballit

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *