Është në të miren tuaj. Këto ushqime mos i kombinoni së bashku, sepse dëmtojnë trurin dhe stomakun (VIDEO)

Nëse përjetoni fryrje pas vaktit ushqimor dhe mpirje barku që përsëritet kur hani të njëjtin lloj ushqimi, është koha të kontrolloni kombinimin e ushqimeve. Një kombinim i dobët i ushqimeve mund të çojë në lodhje, por gjithashtu mund të shkaktojë shtim në peshë. Një kombinim i tillë është ai i domates dhe trangullit. Pra, sallata juaj e preferuar e verës nuk është një zgjedhje e mirë.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *