Ky produkt nuk e lë trurin që të plaket : nuk duhet ta ndani asnjëherë nga tavolina (VIDEO)

Fibra është një element kyç i një regjimi të shëndetshëm ushqimor. Ushqimet më të pasura me fibër janë brokoli, arrorët, tërshëra, fasule, bizelet, avokado dardhat dhe buka me drithë të plotë. Ushqimet e pasura me fibër, e pasurojnë florën në stomak, vendi ku nisin shumë prej sëmundjeve dhe më pas shpërndahen nëpër organe. Sipas të dhënave, njerëzit konsumojnë 40 përqind më pak fibër se sa duhet.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *