Zbulohet lëngu qe bën mrekulline tek mëlçia, stomaku dhe mban larg plakjen e parakohshme (VIDEO)

Vitaminat që gjenden tek lakra dhe lëngu i saj janë të dobishme. Lakra është një burim i shkëlqyer i vitaminës C që e ndihmon organizmin të jetë më rezistent. Lakra përmban më shumë vitaminë C se portokallet. Lakra është një nga 10 ushqimet më të pasura me vitaminë K. Lëngu i lakrës përmban antioksidantë që luajnë një rol në detoksifikimin e mëlçisë. Lëngu i lakrës pastron sistemin tretës sepse përmban shumë ushqyes.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *