Si të dallojmë mjaltin bio/Procesi i nxjerrjes dhe provat e cilësisë (VIDEO)

Pot of honey

Si të dallojmë mjaltin bio/Procesi i nxjerrjes dhe provat e cilësisë

Vjelja e mjaltit është një nga proceset më të rëndësishëm tek bleta. Në këtë proces kurorëzohet puna e një vitit që kanë bërë bletët dhe bletarët. Marrja e mjaltit nga hojet për bletërritësit konsiderohet si një ditë feste.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *