Kultivimi i dredhëzes së rrallë me ngjyrë të bardhë në Japoni. Frut Luksoz (VIDEO)

Kultivimi i dredhëzes së rrallë me ngjyrë të bardhë në Japoni. Frut Luksoz

Në Japoni, ekziston një çmenduri e veçantë e frutave që përfshin vendin, nga shalqinjtë katrorë tek rrushi me madhësinë e topave Ping-Pong. Akoma, xhevahiri i kurorës së shportës luksoze të frutave është drezëza e bardhë, e seleksionuar për të qenë shumë më e madhe dhe shumë më e ëmbël se sa homologu i saj i kuq klasik.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *