Ferma e viçave për mish dhe prodhim të qumështit në fshatin Pjetërshticë (VIDEO)

Familja e Avni Dugollit nga fshati Pjetershticë të komunës së Shtimes merren me trashje të viçave për mish dhe me prodhimtari të qumështit.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *