THIRRJE PËR APLIKIM PËR LLAKTOFRIZA PËR QUMËSHT , MAKINA PËR QETHJEN E DELEVE DHE PAJISJE TË TJERA

THIRRJE PËR APLIKIM PËR LLAKTOFRIZA PËR QUMËSHT , MAKINA PËR QETHJEN E DELEVE DHE PAJISJE TË TJERA

Komuna e Suharekes ka bërë thirrje për të aplikuar fermerët që janë të interesuar të përfitojnë laktofrizë për qumësht, makina për qethjen e deleve dhe pajisje tjera.

Kushtet që fermerët duhet ti plotësojnë janë:

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *