Kultivimi i frutit interesant tropikal “Taramid” (VIDEO)

Tamarind është një lloj i frutave tropikale. Përdoret përdorur në shumë pjata në të gjithë botën, dhe madje mund të ketë veti medicinale.
Nativeshtë vendas gjendet në Afrikë, por gjithashtu rritet në Indi, Pakistan dhe shumë rajone të tjera tropikale. Pema prodhon bishtajat si të fasuleve të mbushura me fara të rrethuara nga një tul fibroze. Pulpa e frutave të rinj është e gjelbër dhe e thartë. Ndërsa piqet, tuli me lëng bëhet i ngjashëm me pastën dhe më i ëmbël.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *