5 gjërat për të ushqyer pulat tuaja që ato të bëjnë vezë gjatë gjithë vitit (VIDEO)

5 gjërat për të ushqyer pulat tuaja që ato të bëjnë vezë gjatë gjithë vitit

Pulat tuaja kanë nevojë për ushqimet e duhura nëse dëshironi që ato të vendosin vezë gjatë gjithë vitit. Duhen shumë ushqime shtesë për të prodhuar një vezë të re çdo ditë.

  1. Farat e lulediellit
  2. Misri kokerr
  3. Tërshëra
  4. Pluhur për largimin e parazitëve (parazitët ndikojn drejtëpërdrejt në mos bërjen e vezëve)
  5. Guaska deti (molusqe)- ndihmojn në tretjen e ushqimit si dhe kanë përmbajte të lartë të kalciumit

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *