Buallicat e Divjakes në zhdukje, fermeri që kujdesej ka ndërruar jetë dhe pasardhësit po i shesin (VIDEO)

Buallicat e Divjakes ne zhdukje, fermeri qe kujdesej ka nderruar jete dhe pasardhesit po i shesin

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *