Rreziku nga boshti i marrjes së fuqisë (VIDEO)

Kjo video e shkurtër simulon në mënyrë dramatike rreziqet e të pasurit një bosht të dëmtuar ose të pambrojtur PTO (Power Take Off).

Duke përdorur një bedel kashte, mënga e gjera mbërthehet në zgjedhën e PTO. Sapo boshti të jetë i angazhuar, bedeli tërhiqet rreth boshtit me pasoja të dukshme dhe spektakolare.

Vdekja dhe lëndimi serioz mund të rezultojnë nga boshtet e dëmtuara ose të mbajtura keq nga PTO. Ky aksident shumë i zakonshëm, por që mund të parandalohet lehtësisht, mund të shmanget duke ndjekur disa udhëzime të thjeshta dhe duke bërë kontrolle të rregullta të pajisjeve PTO.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *