Një Gjigand i bërë në shtëpi me 500 kuaj fuqi – Historia Prapa Traktorit Gjigant (VIDEO)

Në kërkim të shtimit të një traktori më të madh në fermën e tyre dhe kursimit të parave gjatë rrugës, Greg dhe Glenn Honey nga Bracken, Saskatchewan kaloi dimrin e 1978-79 duke ndërtuar një traktor gjigand të verdhë dhe të zi që ka simbolizuar zgjuarsinë e fermerëve dhe fuqinë e tyre të pastër.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *