I parkojn veturat në token e tij, fermeri merr traktorin dhe e lëron token rreth veturave dhe i bllokon ato (VIDEO)

I parkojn veturat në token e tij, fermeri merr traktorin dhe e lëron token rreth veturave dhe i bllokon ato!

Ngjarja ka ndodhur në Kroaci ku si pasoj e hapjes së një qendre tregtare afër tokes së fermerit, kosnsumatorët filluan ti parkojnë veturat në tokën e tij. Ai u ankua disa herë por pa sukses, një ditë i frustruar mori traktorin e tij dhe filloi ta lëron token rreth veturave të parkuara duke i bllokuar ato.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *