Kto janë 10 kulturat bujqësore fitimprurëse që mund të ju bëjnë MILIONER (VIDEO)

Kjo është lista e 10 kulturave kryesore më fitimprurëse për fermat e vogla që të rriten.
Këtu kemi bërë këtë listë të të korrave duke marrë parasysh çmimin e saj për kilogram, ciklin e tij të rritjes, rendimentin për metër katror, intensitetin e punës dhe të ardhurat vjetore për hektarë.
Kjo video ju tregon për kulturat e mëposhtme, të cilat janë ato më fitimprurëse për të ardhmen.
10. Wasabi
9. Lule
8. Bimët Bonsai
7. Bambu
6. Manaferrat Goji
5. Livando
4. Xhensen
3. Shafrani
2. Mikrogjelrat
1. Kërpudha

Kjo është lista e 10 kulturave kryesore më fitimprurëse për fermat e vogla që të rriten.
Fermat e vogla shpesh janë ndërmarrje të ndryshme të drejtuara nga ekipe të vogla njerëzish, kështu që është e rëndësishme ajo që rritni është e përshtatshme për hapësirën, tregun dhe kohën tuaj.
Vendosja se cilat kultura janë të përshtatshme për situatën tuaj do të varet nga shumë faktorë të ndryshëm, përveç atyre të dukshëm si klima dhe toka.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *