Ky është ushqimi më i mirë për lopë, i bënë të shtojnë peshë deri në 2.5 kg gjatë dites (VIDEO)

Sistemi më i mirë i ushqimeve hidroponike për bujqësinë e qëndrueshme është një sistem mjaft i ri që ka dhënë rezultate të mëdha në të ushqyerjen e kafshëve. Për këtë sistem përdoren drithërat (zakonisht elbi) të cilat lejohen të mbijnë dhe të rriten rreth 7 cm. Ky ushqim është natyral me përmbajte të lart të proteinave dhe materieve tjera ushqyese. Shikojeni videon më poshtë:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *