Lopët në Zvicerr kanë stomakun e shpuar dhe të mbyllur me kapak, për të përcjellur tretjen (VIDEO)

Lopët në Zvicerr kanë stomakun e shpuar dhe mbyllur me kapak, për të përcjellur tretjen:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *