Vjelja e kanabisit me kombanjë (VIDEO)

Kjo makinë ndan majat dhe gjethet duke formuar rrjedhjet e pasura me fibra në një kalim.

Majat dhe gjethet do të përpunohen dhe thahen dhe mund të përdoren për të bërë vaj CBD ose çaj kërpi për shembull.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *