Ferma gjigante me 550.000 Hektarë tokë dhe me 100.000 Lopë qumështore (VIDEO)

Shikojeni fermen më të madhe në Evropë:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *