Toka shtruar me fruta, dëmtohen nga ngricat dhe mbesin pa u vjelur (VIDEO)

Në Vashington të Shteteve të Bashkuara të Amerikes ngricat e hershme dimërore kanë dëmtuar qindra hektar me mollë:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *