Makinë prashitëse unike me gjerësi 27 metra, punon 30ha për një orë (VIDEO)

Unike! Zbuloni prashitësin (lesimin) më të madh “Treffler” në botë!
E vendosur në Francë, ky përbindësh prej 27 metra gjerësi është i aftë të arrijë një normë pune të ngjashme me një spërkatës, midis 15 dhe 30 hektarë në orë!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *