Fermeri qëllon dronin në qiell me patate dhe e rrëzon (VIDEO)

Fermeri qëllon dronin në qiell me patate! Një video reklam e bërë për reklamimin e bujqësisë organike:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *