Rekordi botëror më traktorët Case IH Quadtrac (VIDEO)

Rekordi Botëror i Lërimit është thyer nga Case IH dhe traktori i saj Steiger STX600 Quadtrac. Makineria 500hp lëroi 321ha në vetëm 24 orë, duke mundur rekordin e mëparshëm të vitit 2002 me 70ha dhe rekordin botëror të Case IH 2000 me 112ha.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *