Makinë spërkatëse gjigante (VIDEO)

Spërkatës vetëlëvizës Tecnoma Laser FC 2013 me një rezervuar kryesor me 4200 litra dhe 24 metra gjerësi pune dhe kabinë tipike ngritëse ..

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *