Traktori më i vogel në botë për kositje!

Dëshironi t’i bëni fëmijët të kositin kopshtin dhe në të vërtetë të mos ankohen për këtë?

Atëher duhet të merrni këtë traktor me telekomandë me një mjet kositës të bashkangjitur. Pasi të shohin këtë gjë ata do të jenë që do të lypin detyrën e kositjes së kopshtit në mënyrë që të luajnë me të.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *