Presuese binjake, zvoglon koston dhe punon dyfish më shumë (VIDEO)

Power Linx – Dual Power Hitch kursen në punën dhe koston e pajisjeve. Tani mund të bëni dyfish më shumë me një njeri më pak dhe me një traktor.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *