Makinë e sofistikuar me 4 “duar” për kositje në vende të vështira (VIDEO)

Kur bëhet fjalë për kositjen e vendeve të ndërlikuara si shpatet dhe kanalet, veçanërisht kur ato shtrihen në një zonë të frekuentuar, shpesh mund të jetë një punë e mundimshme dhe kërkon kohë. Shikojeni videon se si bëhet kositja me një makinë të sofistikuar:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *