Traktor i veqant John Deere 830 special (VIDEO)

Kjo makinë u krijua nga një fermer i Dakotës së Veriut i cili bashkoi 3 traktorë JD 830 në një makinë.

Ndërtimi u zhvillua gjatë 3 dimrave në dyqanin e tij. Traktori i modifikuar u përdor në fermën e tij për disa vjet.

Traktori shfaqet këtu duke marrë pjesë në paradën e traktorëve në Muzeun Hawk në zonën rurale Rolette County, ND.

Në mesin e viteve 1930, pas prezantimit të disa modeleve të reja të traktorëve dhe
zbaton, u bë e qartë për Deere & Kompania që një metodë formale, e strukturuar, e përhapur e trajnimit të shërbimit të produktit ishte e nevojshme për të prezantuar mjetet dhe metodat e duhura tek shitësit dhe shërbimi i tyre.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *